Contact ME

in english 

Use the form on the right to contact me. If you want me to call you then leave your phonenumber. 

in NORWEGIAN 

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte meg. Om du ønsker at jeg skal ringe deg, så legg igjen ditt telefonnummer.

 

Name *
Name
Name /Navn
Phone
Message/ Melding


Oslo

+47 9324 1045

LUCEO culture coaching & consulting founded by Alfhild Tveråmo, works with organizations and private people in Norway, focusing on: Culture Shock coaching for expatriates and repatriates, NLP coaching for personal development, LEAN Culture and Leadership, Change management, team development and continous improvements.

 

Referanser

referanser

 

"Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger fra deltakerne etter foredraget 'Cultural differences at work'. Dette viser at temaet traff godt hos de 80 oppmøtte tilhørerne, og foredraget ble formidlet på en måte som trigget både latter og gjenkjennelse.  Jeg mener det er en god investering for organisasjoner og bedrifter å rette mer bevisst fokus rundt nettopp kulturelle forskjeller og oppfølging av internasjonale medarbeidere og tilbakevendte nordmenn. Det tar tid å tilpasse seg en ny kultur, og ved ekstra bevisstgjøring om ulike lederstiler og væremåter, vil både lederne og medarbeiderne raskere bli mer produktive i sine stadig mer internasjonale miljøer."

Mona Rafn, Sponsorship Responsible – DNV GL (tidligere Det Norske Veritas)

 

"I barnehagen vår har vi mange familier med ulike nasjonaliteter. Det er både spennende og utfordrende å jobbe med dette. Vi valgte å bruke LUCEO consulting for å styrke oss i dette arbeidet. På et personalmøte hadde vi Alfhild som ledet en workshop hvor vi dykket ned i ulike problemstillinger som var aktuelle for arbeidet med familier. Vi fikk viktig ny kunnskap om hvilke faser foreldre går igjennom når de flytter til et nytt land. Workshopen hjalp oss å bruke denne kunnskapen til å være enda bedre rustet til å hjelpe barn og familier til en enda bedre hverdag. Barnehagen blir en viktig integreringsarena hvor vår kunnskap om hva foreldre går igjennom er avgjørende for å gjøre arbeidet med barna best mulig. Alfhild hadde satt seg godt inn i våre planer før workshopen slik at denne ble veldig relevant for vårt direkte arbeid i hverdagen. Vi vil varmt anbefale dette til andre barnehager som har mange ulike nasjonaliteter i foreldre og barnegruppa."

 Kristin G. Haug, daglig leder i Det Norske Veritas Barnehage
 

"I en periode med store omstillinger på jobb og med oppussingskaos hjemme, var det veldig nyttig med coaching fra Alfhild. Jeg fikk hjelp til å prioritere og "rydde litt opp i hodet". Ikke minst fikk jeg hjelp til å se alt jeg faktisk fikk gjort og klappe meg litt mer på skulderen. Før coachingen hadde jeg så mye fokus på alt som ikke var i orden, at jeg hadde nærmest glemt alt som faktisk ble gjort og var bra. Alfhild gav meg noen nyttige verktøy og tips om hvordan jeg kunne organisere jobben på nye måter, som jeg fortsatt bruker i dag. Hun var flink til å stille spørsmål og få meg til å tenke selv. Det gjorde at endringene opplevdes mer overkommelige og gav meg en tro på at de kunne fungere. Jeg kan absolutt anbefale coaching med Alfhild, det har hjulpet meg."

Heidi Gommerud, Norge
 

"Alfhild er fantastisk coach! Hennes rolige og vennlige væremåte gjorde at jeg følte meg avslappet og trygg. Hennes løsningsorienterte tilnærming hjalp meg å ta de riktige beslutningene jeg måtte ta i forhold til min nye virksomhet. Og hun støttet meg i en svært vanskelige situasjon i mitt private liv også, som hjalp meg å være sterk og bli bevisst atferd som jeg måtte endre for å forbedre mitt forhold. Jeg anbefaler på det sterkeste Alfhild som coach!"

Ivet Pavloa, Bulgaria

 

"Alfhild er en flink og effektiv coach. Hennes tydelige kommunikasjon, med gode spørsmål og mange NLP verktøy virkelig hjalp meg gjøre de endringene i livet mitt som jeg desperat trengte. Å jobbe med Alfhild var en utrolig opplevelse, jeg vil anbefale henne til alle ."

Michael Burnstein, USA